Hej!

Är du en privatperson med små eller stora projekt på gång som behöver hjälp med snickeriarbeten? Då är vi rätt partner för dig.

Vi är experter på alla typer av snickerier och hjälper dig gärna tidigt i ditt projekt med ritningar, visualiseringar och konstruktionslösningar. Vi kan även leverera materialprover före tillverkning om du önskar det.

Oavsett om du önskar ett unikt bord eller platsbyggd inredning till kök, garderober, hall, badrum, lister, paneler med mera så löser vi det tillsammans med dig.

Kanske funderar du på att renovera ditt kök? I så fall kan vi hjälpa dig med nya luckor och bänkskivor eller bara måla om befintliga delar.

Beroende på projektets art ochlek bestämmer vi tillsammans hur genomförandet ska ske. Mindre möbel- och snickeriarbeten brukar slutföras genom kontakt per telefon, e-post och ritningar. Större projekt börjar vi med ett möte hos dig på plats för genomgång och uppmätning. Därefter gör vi ritningar som du godkänner före tillverkning.

Månstads trätekniker har gedigen erfarenhet och stor kunskap gällande konstruktion, funktion, material och ytbehandling. Vi väljer också noggrant ut de bästa materialen för varje projekt. En produkt från Månstads Snickeri präglas av hög kvalitet och lång hållbarhet.

Samtliga snickerier byggs i vår fabrik i Månstad där vi har en modern maskinpark med eget måleri. Montering sker enligt överenskommelse.

Du är givetvis också välkommen hit på besök, vilket bruk vara uppskattat och intressant. Här kan du se hur vi förvaltar hantverkstraditioner samt känna på material och diskutera lösningar.

Vi har en modern IT-miljö som gör det lätt att samarbeta med oss även på distans.

Bra att ta med sig är att monteringstider är ROT-berättigade.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Vi ser fram emot att jobba med diG