Våra tjänster

Vårt mål är att erbjuda våra kunder en helhetstjänst av hög kvalité med fokus på en god och långsiktig relation. Vi erbjuder alla våra kunder att besöka oss och vi utför även platsbesök. Genom att träffas och prata kring behov och möjligheter kan vi säkerställa att det blir rätt från start och att vi överträffar era förväntningar. Vi håller god kontakt under arbetets gång och du som kund kan alltid besöka oss för att se processens gång.

Finsnickeri & produktion

Finsnickeri är ett kreativt och detaljorienterat hantverk som används för att skapa vackra och funktionella träprodukter och inredningar.

Vi på Månstads Snickeri erbjuder inte bara vår expertis inom detta hantverk. Vi kan också hjälpa dig att rita och designa personligt anpassade möbler. Vi har stor erfarenheten och kunskap om olika material som lämpar sig till de ändamål som krävs och kombinerar gärna trä med exempelvis sten, metall och glas som vi köper in från lokala tillverkare.

Till vårt snickeri väljer vi med omsorg ut dom bästa av material som finns att tillgå på marknaden genom noga utvalda leverantörer. Vi anser att det är av största vikt att varje produkt som tillverkas hos oss får bästa möjliga materialsammansättning för att bli så kvalitativ och hållbar som möjligt.

Om du vill veta mer om oss så finns vi här för att hjälpa dig.

Egen tillverkning

Texten kommer inom kort.

Ritning & visualisering

Vi har en lång historia i gediget hantverk som förts över mellan generationer vilket har varit viktigt för oss att förvalta och gett oss vår själ. Vi har dock aldrig slutat vara nyfikna på ny teknik och innovationer som hjälpt oss att ligga i framkant mot våra samarbetspartners.

Vi har idag inte bara har en uppdaterad verkstad utan också ett kontor som kan arbeta modernt med ritningar och konstruktioner i löpande projekt genom hela processen från ritning till färdig produkt.

Vi är måna om att göra hela processen så smidig som möjligt för våra kunder. Från en första skiss till en färdig produkt, vi är med dig hela vägen och låter dig gärna vara så delaktig du än önskar.

Fördelar med 3D-visualiseringar

Texten kommer inom kort.

Finsnickeri
Målning & lackering

Ytbehandling

Vi har stor kunskap inom ytbehandling. Trä inomhus ytbehandlas huvudsakligen i dekorativt syfte. Vilken typ som ska användas är beroende av önskat estetiskt och funktionellt slutresultat.

Det är viktigt att varje detalj som tillverkas behandlas med rätt ytskikt för att få fram det utseende och hållbarhet som önskas. Hos oss kan du välja på en mängd olika kulörer av färg, bets, lack och oljor. Vi kan i projekt även erbjuda uppstrykningsprover som du får godkänna före tillverkning.

Då det finns en uppsjö av olika alternativ och därmed val att göra gällande ytbehandlingar så är vi behjälpliga med goda råd och kan leda dig rätt utifrån just dina önskemål.

Mer om målning & lackering

Texten kommer inom kort.

Leverans & montering

Månstads Snickeri har ett brett utbud av olika leveransalternativ för att möta dina behov. För det första kan du välja att själv hämta upp de beställda snickerierna direkt från vår verkstad. Det ger dig möjligheten att se och inspektera produkterna innan du tar dem med dig. Om du föredrar bekvämligheten av att få snickerierna levererade till önskad adress så löser vi självklart det.

Förutom dessa alternativ kan vi erbjuda en ännu mer omfattande service genom att leverera och montera snickerierna på plats. Vi har egen lastbil och erfaren personal som kan ta hand om hela processen åt dig. Det innebär att du inte bara får dina snickerier levererade, utan också professionell montering av våra duktiga hantverkare.

Mer om vår montering

Texten kommer inom kort.

Montering
Månstads Snickeri & Bobinfabrik
Nyfiken på hur vi kan hjälpa er under ert nästa projekt?